vrijdag 9 oktober 2009

Oktober begint goed: twee nieuwe PVs van Peace and Smile Company

Oktober begint voor ons hartstikke goed, want maar liefs twee van onze favoriete Japanse bands brengt bijna gelijktijdig een nieuwe PV uit.
The GazettE bracht hun nieuwste single before I deacay uit met een gelijknamige PV en Kra bracht hun PV Bird uit. De single zelf zal pas op de 28ste van deze maand te koop zijn.
Na hun wat zware, wat rustigere nummer distress and coma lijkt het erop dat de heren van The GazettE wel tijd vonden voor een zware, agressief rocknummer. De PV is gaaf gemaakt en de producers laten zien dat ze erg kunstzinnig om kunnen gaan met TL balken, die ze in grillige vormen rond de artiesten hebben gezet. Deze lichten geven een heerlijk schril contrast met de donkere ruimte waarin de PV zich afspeelt en de artiesten die natuurlijk weer donker zijn gekleed. Opvallend is dat de drummer ongelooflijk agressief drumt in dit PV, iets wat ik absoluut niet verwachtte. Ruki blijft zijn handschoenen dragen en dit keer zijn het rode latex handschoenen (of dit een verbetering is laat ik aan jullie over). Verdere radicale veranderingen van hun uiterlijk laat deze band niet echt zien. Ruki's haar lijkt weer te neigen naar z'n leech avontuur, maar gelukkig net niet, waardoor het er toch gaaf uitziet. Maar Kai's haar daarintegen is er erg aan toe...hij lijkt zichzelf een half-rapper-gangster-kapsel te hebben aangemeten. Ons tip aan hem: NIET.DOEN. Binnenkort kun je een review verwachten van deze single.
PV: http://www.youtube.com/watch?v=pe68dOhnI_Y

Geen opmerkingen:

Een reactie posten