maandag 14 september 2009

An Cafe BB PARALLEL WORLD kopen in Nederland

Het is dan zover, we hebben de details weten te ontrafelen en hebben maar liefs 3 laagdrempelige manieren voor je om deze cd te kunnen bemachtigen! Dus of je nu klein of groot bent, een paypall account hebt of niet, internet verbinding hebt of niet (oke, op zich heb je internet, aangezien je op ons blog zit) een van deze manieren zal je dit CD’tje opleveren!
Manier 1: Via de webshop bol.com. Voordelen van deze site is dat betalen geen probleem is. Wil je het geld liever niet overmaken? Geen probleem, ze doen ook aan acceptgiro’s. Pre-orderen? Volg deze link: http://www.bol.com/nl/p/muziek/bb-parallel-world/1000004007141894/index.html
Manier 2: Wil je de kans dat je pakketje vermist wordt verkleinen, maar ben je te lui of heb je geen zin om de deur uit te gaan? Webshops van reguliere zaken kunnen dan uitkomst bieden! De webshops van The Music Store en Free Record Store hebben de meeste Europese releases die je gewoon vanuit je luie stoel kunt bestellen. Anders dan bol.com kun je de CD zelf ophalen en contant aan de kassa betalen. Makkelijk of niet?
Manier 3: Dit is echt de laagdrempeligste manier ooit. Je gaat naar een reguliere muziekwinkel, loopt naar de kassa en vertelt de medewerker dat je graag een CD wilt hebben. Zeg hem dat het gaat om een EUROPESE release van An Cafe’s album BB PARALLEL WORLD en geef hem de EAN nummer van deze CD: 4027792000755. Grote kans dat hij het moet bestellen, maar dan heb je je CD ook echt! Wanneer de CD moet worden besteld, kun je ongeveer na een week je CD ophalen en betalen, dus als je hem als een van de eersten wilt hebben, is het handig om eind september naar de winkel te gaan.
Gezamenlijk hebben we wel wat ervaring in het kopen van Europese releases van Aziatische artiesten, (ikzelf koop ALLEEN MAAR Europese releases omdat het goedkoper en afspeelbaar is (als je chinese cd's koop, kun je ze hier niet afspelen XD), dus wilden we een lijstje maken met winkels (voor als je manier 2 of 3 gaat volgen) waar je de cd makkelijker kan bestellen en winkels die je beter kan mijden.
Dit zal in een volgende post verschijnen, aangezien we nog ervaringen moeten uitwisselen om een compleet beeld te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten